Valborg!

I tisdagskväll tog jag mitt pick och pack och åkte till Uppsala för att fira Valborg. Jag bodde hon Lisa som jag knappt har träffat det senaste året så det var jättemysigt att få umgås! Igår sov vi ut ordentligt innan det dukades upp pannkaks- & champagnefrukost. Vi gick därefter ner till ekonomikumparken och hängde i några timmar, härligt väder och riktigt bra drag! På kvällen åkte vi ut till en kompis för grillning och vid midnatt åkte vi tillbaka in till stan för en utgång på Flustret. Fullspäckad dag med andra ord och idag mår jag som jag förtjänar! Har haft två supermysiga dygn och i morgon väntar bara en redovisning innan det är dags att tagga om till minifestivalen Campus 48h som är i Örebro i helgen..!

20140501-205009.jpg

20140501-205020.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *