När livet är som bäst.

Efter den föregående deppveckan kan jag kontra med att jag har haft en helt underbar helg. Fredagens grillmiddag med Marcus syster och pojkvän hos svärföräldrarna var supermysig. I lördags drabbades jag dock av ett extremt illamående som höll i sig hela dagen så det vart mest mys och vila framför tv:n, men ett biobesök på kvällen orkades i alla fall med. Vi tittade på The Grand Budapest Hotel och det är verkligen en film jag kan rekommendera. Lite speciell och udda, men samtidigt väldigt underhållande! Igår mådde jag bättre så vi passade på att åka till IKEA och köpa ett nytt soffbord vilket blev superfint, bra köp! På kvällen åt vi återigen god middag hos Marcus föräldrar och som vanligt när vi spenderar våra söndagar ihop avslutade vi helgen framför en film med ett glas rödvin, ost och kex <3

20140414-142920.jpg
I brist på bilder från helgen bjuder jag på en färsk tågselfie ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *