En kaosartad virvelvind.

Sedan jag började lyssna på Michaela Forni och Dasha Girines podcasts i fredags har jag hamnat i en extrem tankebubbla där allt gällande mitt liv och min framtid har snurrat runt i en kaosartad virvelvind som vägrar stanna. Jag älskar att drömma om framtiden och alla mål jag vill uppnå men samtidigt blir jag tokig på mig själv då jag på så vis även begränsar mig och inte tillåter tankar som ”det som händer händer”. Detta tänkande och grubblandet (i samband med sjukt tråkigt väder och en extrem förkylning som vägrat ge med sig) har i sin tur lett till en deppig och nedstämd Emelie.

Det sjuka är att jag är medveten om att det är tillfälligt och att det snart vänder, men istället för att försöka vända det nu valde jag att låta det fortsätta i flera dagar vilket händer extremt sällan. Jag har på något vis inte orkat eller velat styra upp mig och jag vet inte om det är för att jag accepterat att jag får ha svackor ibland eller om det berott på att jag vill ha mer tid att tänka över allt?

Aja, i vilket fall som helst går det åt rätt håll och jag känner mig mycket positivare idag än vad jag gjorde i helgen! Ibland måste en ju liksom ner och må skit för att kunna uppskatta allt fin en har här i livet <3

IMG_6386

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *