Filminspelning!

Den här dagen har vi ägnat åt filminspelning då vi, som jag nämnt tidigare, jobbar med ett marknadsföringsprojekt i skolan. Det vi filmade idag ska vi klippa ihop till en reklamfilm och om vi får så kommer jag såklart lägga ut den här när den är klar!

Vi har haft en riktigt rolig dag i alla fall och trots regn har vi härdat ut och färdigställt alla scener som behövdes! Vi har skrattat otroligt mycket och det blev en hel del omtagningar kan jag lova, men det får vi väl räkna med när vi är ett sådant skönt gäng människor som tillsammans ska få allt att fungera :)

Nu ska jag titta på Renées rubriker och sen är det dags att sova då vi har föreläsning tidigt i morgonbitti!P1000132

Behind the scenes idag då vi filmade några scener hemma hos mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *