Praktik – check!

I förmiddags var jag på möte angående en eventuell praktikplats för maj och det gick jättebra! Ska bli himla spännande och lärorikt, behövs verkligen då utbildningen jag läser är så otroligt teoretiskt inriktad, behövs mer praktiskt. Praktiken är i alla fall på universitetets kommunikationsavdelning och det ska bli både utmanande, roligt och även riktigt kul att få se en annan sida av universitetet än vad jag är van vid!

För övrigt har vi spenderat förmiddagen med vårt grupparbete där vi ska marknadsföra en nysatsning åt Hyresgästföreningen. Extra roligt att det är ett skarpt uppdrag (dvs. ”på riktigt”) och att det vi gör kan komma att användas om de blir riktigt nöjda.

Det mindre roliga idag är väl att jag vaknade upp genomförkyld med halsont och huvudvärk. Planen var att bowla ikväll med Caroline och några till men det var bara att ställa in tyvärr. Ska kurera mig hemma och hoppas att det bättrar sig till morgondagen. Har verkligen inte tid att vara sjuk nu när vi precis börjat med grupparbetet…

20140402-143326.jpg

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *