Nyklippt med lysande skor.

Nu har jag blivit klippt och fått håret lockat, känns så himla fräscht! Dessutom skiner solen, det är vårvärme och när jag var på väg till frisören utbrast en tjej ”fan va schyssta skor hon har, dom ba lös!” haha! Kul att fler än jag gillar dem :)

Tentan lämnades in i förmiddags och nu ska jag hem och förbereda lunch/middag till mig och Amanda innan vi beger oss ner till kåren och deras timebeer (ölen kostar klockslaget, alltaå 16:- fram till kl. 17 osv!) med några andra sköningar. I morgon åker jag dessutom till Göteborg för inföyttningsfest men mer om det senare. Livet leker helt enkelt!

Hoppas ni får en fortsatt underbar torsdag! Puss!

20140327-131918.jpg
Solig promenad till skolan i morse!

20140327-133209.jpg
Mina ”lysande” skor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *