Sjukling.

Är så less på att vara trött. Är så extremt orkeslös, orkar typ inte ens tänka?! Tycker liksom att det är jobbigt att ens titta på tv för att jag får ont i ögonen? *kroppen hallåååå?!?!* Jaja, som tur är är den här veckan lugn så jag kan vila upp mig med gott samvete. Längtar dock efter att träna och bli trött på ett ”skönt” sätt, men snart är jag väl där igen! Ingen idé att stressa upp sig, kroppen är redo när den är redo.

Njöt i alla fall av en god frukost (ostpanerad omelett, sojalatte och ett supergott nytt rött te i min nya fina kopp (presenter från Amanda & Emma, tack! Älskar dem!) i soffan framför Sherlock och nu ligger jag kvar här nerbäddad under min nya ugglefilt som jag fick i present av Ida och Emil, supermysig! Kommer väl inte göra många knop idag, men ska ändå försöka jobba lite med tidningen för där finns det mycket saker som behöver göras! :) Hoppas ni har en bra onsdag!

20140305-130522.jpg

20140305-132352.jpg

20140305-130533.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *