Sista dagen som 24-åring.

Morgonen startade med en tvåtimmars föreläsning följt av träning och handling inför fredagens fest. Invigde dessutom mina nya skor, härligt med färg i vårvädret! Just nu sitter jag i soffan, njuter av mina nya tulpaner (som jag typ bara har köpt för att jag vill vakna upp till dem på min födelsedag för extra födelsedagsfeeling haha!) och tittar på Sveriges mästerkock. Alltså jag vill vakna upp och känna i hela kroppen att jag fyller år i morgon men tror inte jag kommer göra det :( haha. Fyller jag 5 eller 25 kan en ju fråga sig ;) Jaja, det blir nog jättebra i alla fall! Marcus kommer hit så ska vi ut och äta på en grekisk restaurang :) Sen på fredag blir det som sagt thaifest och det ser jag fram emot så sjukt mycket! Kan liksom inte gå fel, det är en sak som är säker ;)

20140226-201320.jpg

20140226-201328.jpg

20140226-201335.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *