Nytränad!

Idag vaknade jag vid 8, utvilad men ändå väldigt seg. Låg i sängen och åt frukost framför Nyhetsmorgon och funderade på om jag skulle orka släpa mig ner till gymmet eller inte. Vet ju att när jag väl är där så är jag så nöjd att jag tog mig dit så efter några timmar beslutade jag mig för att åka ner och köra på så länge jag orkade. Nu står jag här nytränad och känner mig mer än nöjd efter 1,5 h träning. Dessutom är jag mycket piggare både mentalt och kroppsligt, skönt! Ska hem, äta lunch, titta på VM-finalen i hockey som är i full gång och sen tänkte jag vara duktig och börja plugga lite eftersom vi börjar en ny kurs i morgon. Kommer ha så mycket annat för mig den kommande veckan så det känns smart att passa på när jag har tid och ork :)

20140223-133631.jpg
Idag känns det plötsligt som vår igen? Solen tittar dessutom fram med jämna mellanrum, härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *