Gooood morgon!

En annan är tydligen uppe med tuppen idag?! Vaknade utvilad vid sju efter 7,5 h sömn. Förra helgen vaknade jag också av mig själv runt åtta varje morgon. Att inte dricka en droppe alkohol har sina fördelar kan jag ju med säkerhet säga! Så otroligt skönt att bara känna sig ”naturligt” trött och inte så där sliten som alkohol kan göra en, även om det bara handlar om ett par glas.

Jaja, på torsdag fyller jag förresten 25?! Helt sjukt vad gammal jag börjar bli. Tanken på att vara närmre 30 än 20 känns lite konstigt men ändå bra! Kan ju erkänna att jag bara känner mig äldre och äldre rent mentalt så siffrorna visar väl egentligen bara verkligheten ;) I vilket fall som helst så blir det 25-årsfest med thaitema på fredag, så nästa lördag lär jag med säkerhet inte vakna pigg och utvilad klockan sju, hehe.

Nu har jag precis ätit en god frukost i sängen och ska snart åka ner till gymmet för att kickstarta dagen med lite träning! Dagen ska spenderas med Amanda och vi ska jobba på ett hemligt projekt gällande Divine Magazine som kommer lanseras så fort det är klart… längtar!

20140222-083406.jpg
Standardfrukosten ;)

Vad gör ni i helgen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *