Trött tjej.

God morgon! Idag är jag så trött och seg, usch. Sovit säkert 8,5 h i natt men känner mig ändå inte helt utvilad, inte kul. Dock har vi ju lyxen att ha hemtenta den här veckan och då kan vi ju själva styra våra dagar. Att jag kunde sova ut och slippa ställa klockan idag var guld värt, trots att jag kanske inte vaknade pigg ;)

Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Nu ska jag rycka upp mig och fortsätta med plugget, hoppas ni får en fin dag!

20140218-095554.jpg
Älskar Nescafe’s snabbespresso som ger mig möjlighet till en god latte varje morgon! Budgettips för dig som inte känner för att investera i en stor espressomaskin ;)

20140218-095716.jpg
Älskar att starta dagen med att titta på Nyhetsmorgon i sängen. Vuxenpoäng?

20140218-095824.jpg
Slutligen ett litet tips för alla äta-i-sängen-älskare. Köp en liten bricka som du kan ställa tallriken på! Mvh/ tjejen som efter ett år fortfarande har fettfläckar på lakanet efter att ha ätit ägg och bacon utan bricka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *