24. Min jul

Vi landade i Bangkok vid 5.30 på morgonen svensk tid, 11.30 thailändsk. Vi väntade sedan in flyget som skulle ta oss vidare till Koh Samui kl. 15.30. Där landade vi vid 16.30 och tog en taxi och checkade in på hotellet. Vi fräschade till oss efter ett dygn på resande fot och gick sedan ner på stranden för en äkta thailändsk middag på The Ark Bar. En riktigt perfekt kväll fick vi trots saknaden av snö ;) Det var varmt och härligt, fireshows, god mat och dryck. Vi spenderade därefter några timmar på Viking Bar innan vi somnade tungt vid 2-tiden. Vi hade inte sovit många timmar på vägen ner ska jag säga så det var ett under att vi orkade hålla oss vakna så pass länge, men kul var väl det! En riktigt härlig julafton även om det inte alls kändes som jul :)

IMG_5688 IMG_5690 IMG_5692 IMG_5697 IMG_5705

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *