God morgon!

Hoppas ni också vaknat upp pigga och glada! I annat fall hoppas jag att ert mående är värt efter en eventuellt hård kväll igår ;) Jag gick och la mig vid tolvtiden igår och tittade lite på SATC innan jag somnade, skön kväll. Vaknade av mig själv vid åtta, det är inte vanligt under helgerna kan jag tala om, men otroligt skönt att inte sova bort dagen. Kvällen spenderade jag med Caroline och Hannele på bio, såg Delivery man som absolut var sevärd! Mysig, fin och rolig – perfekt underhållning!

Nu har jag precis ätit frukost i sängen, tittar på Nyhetsmorgon och ska sitta kvar här i värmen en stund och fixa lite på datorn. Sen är det dags för träning, skönt!

20140216-090518.jpg

20140216-090532.jpg

Hoppas ni får en fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *