23. Att komma hem

Ja, vad är hem egentligen? Hem till min lägenhet i Örebro? Hem till mamma? Hem till pappa? Hem till Sverige? Hem till Blidö? …eller hem till Thailand? ;) hehe. Nej den här var svår, men jag gör det på mitt sätt.

Oftast när jag har varit utomlands så brukar det vara skönt att komma hem till vardagen och till rutinerna. Dock så var det ju inte riktigt så sist då jag gärna hade velat stanna borta några månader till, men det beror ju helt på vad det är för resa osv. Sedan kan jag tycka att det är otroligt mysigt att åka hem till familjerna. Antingen till Blidö där mamma bor eller till Stockholm där pappa bor. Bara umgås med mina nära och kära och bli lite bortskämd, det är aldrig fel!

Dock har jag ju bott hemifrån sedan jag var 17 år, vilket nu är i 7,5 år, helt sjukt! Men i och med det så har jag ju vant mig vid att få göra som jag vill, när jag vill, äta när jag vill, ta hem vem jag vill när jag vill osv. Så även om det är supermysigt att komma hem till familjerna så älskar jag mitt egna boende där jag har min frizon. Så sammanfattningsvis så har ju allt sina för- och nackdelar såklart, men jag uppskattar variation så jag kan njuta av allt på olika sätt!

Vad är hemma för er? :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *