22. Min favoritplats

Glömde visst bort de tre sista julkalendersfrågorna i december så nu kör vi!

Min favoritplats är ärligt talat Thailand. Det är någonting magiskt med det landet som får mig att må så obeskrivligt bra. När jag kom hem därifrån den 13 januari i år kunde jag seriöst inte titta på bilder därifrån utan att få tårar i ögonen och en klump i magen pga. ”hemlängtan” dit, haha! Det jag tror gör att jag trivs så otroligt bra där är ju för det första klimatet, men även deras mentalitet, lugnet och alla härliga människor. Sedan har jag otroligt fina minnen från alla dagar jag spenderat där. Alla olika platser som bjudit på allt från historia, galna fester, reggaebarer, vilda bussfärder och båtfärder till sol, bad, vackra stränder och ett underbart obeskrivligt lugn. Min dröm är att en dag gifta mig på stranden i Thailand och jag hoppas att det går i uppfyllelse om inte allt för många år!

IMG_5960 IMG_6020 IMG_6039 IMG_6102 IMG_6120 IMG_6186 IMG_6299 IMG_6386

Vad har ni för favoritplats?

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *