Tenta, träning & ny iPhone – check!

Idag började jag morgonen med att skriva en tenta som tog ca 20 minuter… Kändes inte värt att gå upp 7.30 bara för det, men vad ska man göra? Det bästa var att jag klarade tentan vilket inte många gjorde! Känns riktigt härligt att slippa omtenta som jag nästan hade räknat med pga. att jag har jobbat hela veckan och knappt hunnit plugga, men lite har tydligen satt sig i alla fall, skönt! Jag fortsatte förmiddagen på gymmet där jag körde crosstrainer i 20 minuter följt av ett tungt styrkepass på en timme där jag slaktade axlar, triceps, bröst och lite mage. Så himla skönt att träna igen efter en veckas uppehåll, trivs verkligen på gymmet och mår sjukt bra av att träna! På förmiddagarna är det dessutom otroligt lugnt så det är aldrig kö osv. Underbart!

20140214-121337.jpg
Efter träningen hämtade jag ut min nya iPhone! Äntligen en snabb telefon igen, helt underbart! Blir dessutom bättre bilder på bloggen nu (även om jag borde använda systemkameran men det är så bökigt…) framöver.

20140214-121346.jpg
Kvällen spenderar jag hemma framför en film i min ensamhet, men ikväll är det bara så himla skönt att få vara ensam efter att ha umgåtts med folk dygnet runt senaste veckan ;) I morgon kväll blir det däremot bio med Caroline och Hannele, mysigt!

Hoppas ni har en bra helg och glöm inte att tävla om ett kit från Weleda i vårt senaste nummer! In på vår hemsida och läs vårt senaste nummer för all info!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *