The Wolf of Wall Street

Igår beslutade vi oss för att se den tre timmar långa filmen som fått riktigt bra recensioner. Det som tidigare tagit emot är just längden på filmen, men det var den värd kan jag säga i efterhand. Visst kändes den väldigt lång ibland, men handlingen vägde upp och jag tycker att det var en riktigt bra film i det stora hela. Klart sevärd!

TheWolfofWallStreet_iTunesPre-sale_1400x2100

Det som jag kan störa mig på är såklart synen på kvinnor som ett objekt samt att droger framställs som någonting bra, men det är bara att försöka undvika dessa tankar och tänka på hur filmen är för övrigt. Den är ju baserad på en sann händelse så det är såklart inte rätt att göra den jämställd och annorlunda, då är ju hela storyn onödig. Jag hoppas bara att alla som ser filmen verkligen förstår att handlingen är sjuk och icke PK, även om hans liv verkar ”coolt” i filmen. Inget att sträva efter med andra ord, men imponerande hur långt en kan gå i alla fall!

I det stora hela så kan jag säga att filmen var grym. Både riktigt rolig och grymma skådespelare. Klart sevärd som sagt!

7,5/10 poäng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *