Veckan so far.

Dagarna bara rinner förbi, tiden går så galet fort nu för tiden?! Veckan har bestått av träning, tidningsjobb och plugg, en vanlig vardagsvecka med andra ord. I torsdags åkte jag till Gävle för att spendera helgen med min fina Marcus och pga. förseningar så tog tågresan 4 h och 20 minuter och jag var framme 22.20. Gissa om jag var trött då? Kvällens sista timmar spenderades i soffan framför en film, skön början på helgen!

Igår åkte vi till IKEA, Valbo köpcenter och stadium outlet. Köpte champagneglas, en ny stekpanna (perfekt till mina älskade omeletter), träningsbyxor, sport-bh och lite andra småsaker som behövdes. Skönt att ha det gjort! På kvällen lagade vi kalvytterfilé, rotfrukter i ugn och åt det med bea – riktigt gott! Drack ett jättegott vin till också, rekommenderas! Avslutade kvällen med film, ett glas amarone och god mögelost. Bra fredag!

20140201-152331.jpg

20140201-152343.jpg

20140201-152356.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *