Det där med nyårslöften…

Som jag skrev i senaste Divine så anser jag att nyårslöften oftast skapar ångest istället för att de är peppande och givande. Att sätta upp rimliga mål känns bättre, dessa kan en dessutom komma på när som helst, även om ett nytt år kan kännas som en nystart för många. Jag har funderat i några dagar på vad jag vill det här året och här är några av mina mål som jag hoppas att jag ska uppnå:

– Lyssna mer på mig själv och min kropp, göra saker som jag mår bra av och inte bara göra som alla andra.
– Slut ha så mycket ångest över saker och ting. Det är som det är och det blir som det blir.
– Njuta av nuet, vardagslyxa och känna att jag verkligen lever.
– Älska mer – bry mig om nära, kära och okända.
– Bli mer positiv, att fokusera på det negativa gör mig bara till en tråkigare person. Måste försöka se det ljusa i allting!
– Börja leva som en individ och inte som en gruppmedlem. Insåg för ett par månader sen att jag anser mig leva i en grupp (typ kompisgäng, familjen, jobbgäng etc.) och inte som mig själv. Väldigt konstigt egentligen, men en bra insikt som fått mig att känna mig självsäkrare och starkare som person.

Har ni några mål ni vill uppnå under året? :)

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *