16. Min dag

Det får bli min dag i punktform helt enkelt, inte den roligaste dagen men ändå en typisk vardagsdag.

7.40: Alarmet ringde och jag var tvungen att släpa mig upp från sängen, klä på mig och gå in i köket för att fixa en sojalatte. Efter det sminkade jag mig, fixade frukost, tittade på julkalendern och slutligen borstade jag tänderna och packade väskan.

8:55: Låste dörren och gick den 20 minuter långa promenaden ner till universitetet. Dags för en lektion med InDesign och utformning av broschyrer i drygt 3 timmar.

12.00: Lunch! Är troligtvis en av de mest efterlängtade klockslagen varje dag. Galet hungrig vid den här tiden!

13:15: Dags att träffa ”gruppen” för att gå igenom vårt arbete som ska revideras. Vi letade efter vår lärare och delade upp arbetsuppgifterna samt skrev ihop en kommunikationsplattform som skulle lämnas in senast på fredag.

14.45: Tar bussen till affären för att handla lite mat inför veckan.

16.30: Hemma igen. Börjar förbereda middagen samtidigt som jag försöker få ordning på ett problem gällande tidningen som ska publiceras idag… Det här med datorer och vissa program säger jag bara.. Ingen lätt uppgift när man behöver det snabbt!

17.30: Äter middag och tittar på ett Gossip Girl-avsnitt. Packar lite smågrejer inför Thailandsresan och kollar vilka kläder jag ska tvätta i morgon inför resan.

20:00: Tidningen är äntligen redo att lanseras! Ut med nya omslaget samt länken till publikationen på Facebook, skicka mail till alla prenumeranter och uppdatera hemsidan med det nya numret samt bilder.

20.45: Är så sjukt trött..! Svårt att hålla ögonen öppna så jag beslutar mig för att koka te, lägga mig i sängen, titta på ett par avsnitt av Gossip Girl och vänta in Paradise Hotel. Efter det kommer jag somna snabbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *