15. Ett barndomsminne jag minns

Under en julafton som vi firade hos mormor och morfar kom tomten flygandes på sina renar. Vi såg ju självklart inte att han flög och inte heller renarna, men mamma och de andra pekade ner mot en backe vid deras hus och berättade att de stod där och väntade på att tomten skulle komma tillbaka från oss efter att han delat ut julklapparna. Det här minnet och bilderna av att renarna stod där i backen med facklor på vagnen har följt med mig sen dess. Även om jag idag vet att det inte var några renar så tror jag någonstans fortfarande att det visst var så. Har hört den riktiga storyn av mamma ett par gånger, men jag förtränger den lika fort som jag hör den. Vissa saker vill man minnas precis som man mindes dem förr :)julen 2008

En julafton x antal år senare ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *