8. Min politiska åsikt

För tillfället har jag ingen aning om vad jag kommer rösta på i valet nästa år. Det enda jag vet är att jag ska rösta på ett parti som värnar om allas lika värde och ett parti som låter människor få vara sig själva oavsett kön, läggning eller etnicitet. Vi väljer inte vad vi ska födas till, om vi ska gilla tjejer eller killar eller kanske båda eller inget. Inte heller i vilket land vi föds och vad det landet kan erbjuda oss. Vi i Sverige har det så jävla bra jämfört med många andra och vi kan inte ens tänka oss in i situationer som människor befinner sig i. Sverige är inte VÅRT land, vi har bara haft turen att födas här och då, med vetskapen om hur bra vi faktiskt har det, borde vi väl vilja att fler människor ska få det som oss. Ingen är värd mer än någon annan, det handlar bara om okunskap alltihop och jag är så jävla less på det. Att det ens finns människor som röstar på de främlingsfientliga partierna tycker jag är vidrigt. Punkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *