1. Vem är jag?

Jag heter Emelie Läkk Hesselius och är 24 år. Jag födes i Bromma men är uppväxt på ön Blidö som ligger ca 10 mil nordost om Stockholm. När jag var 11 år flyttade pappa till Stockholm och vi var där varannan helg. När jag skulle börja gymnasiet flyttade jag dit och pendlade till GUC, ett mediegymnasium i Uppsala, under det första året. Det tog dock alldeles för lång tid och var otroligt krävande så det slutade med att pappa fixade en lägenhet till mig, världens mysigaste etta på 20 kvm! Jag flyttade dit som 17-åring och bodde där tills jag tog studenten i juni 2008. Efter det både pluggade och jobbade jag fram till årsskiftet. Därefter drog jag iväg på min allra första backpackerresa i 2,5 månader. Resan gav mig mersmak så efter två år var jag iväg igen, denna gång 3,5 månader. Under tiden jag inte var iväg och reste levde jag livet, bodde med en kompis och sedan med mitt ex. Jobbade på lite olika jobb för att få vardagen att gå ihop. Hösten 2011 startade jag Divine Magazine som ett fritidsprojekt och för ett år sedan, alltså hösten 2012, tog jag tag i mitt liv igen och flyttade till Örebro för att plugga medie- och kommunikationsprogrammet på Örebro universitet. Så det är där jag är just nu helt enkelt. Älskar fortfarande att resa och ska iväg på min tredje utlandsresa i år om 2,5 veckor. Det blir Thailand över jul och nyår och det kunde inte ha kommit lägligare, längtar som tusan efter värme och lata dagar på stranden med en kall bira i handen ;)

20131204-233335.jpg
Elin, min bästa barndomsvän, och jag 2006. Så himla små här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *