2. Min önskelista, 3. Min familj

Min önskelista är väl inte den roligaste i år – pengar till Thailand är det enda jag vill ha, haha! Fick ju dessutom en ny dator av min fina pojkvän i torsdags så jag är nöjdare än någonsin redan :) Vill bara ha mysigt med familjen innan jag åker iväg den 23/12.

Min familj finns det däremot lite mer att skriva om! Mamma heter Sussi och bor på Blidö i ett fint och mysigt hus. Världens bästa mamma som jag står väldigt nära! Det har blivit många sena sommarnätter med henne och några glas rödvin och prat kan jag lova :) Pappa heter Kjelle och bor också i ett fint hus men i Bromma med sin sambo Magdalena och deras gemensamma barn, mina halvsyskon, Ida och Melker. Ida är 11,5 år och Melker 6. Mysigt med lite yngre syskon faktiskt, det förbereder ju en själv lite för framtida barn, haha! Sist men inte minst så har vi lillebror Anton som är 22 år och just nu jobbar på ett fartyg i Italien, så honom har jag inte träffat sedan juli. Men jag hoppas att han kommer hem strax innan jul en sväng så jag hinner träffa honom lite då i alla fall! Sen har jag ju faktiskt pojkvännen Marcus och många nära släktingar runt omkring mig, så även om jag är en fattig student så kan jag väl påstå att jag är rik på kärlek ;)

20131204-233923.jpg
Pappa och Ida 2003(?)

20131204-235226.jpg
Anton, jag och mamma julen 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *