Ny dator!

Vid 17-tiden idag åkte jag till Marcus eftersom vi ska till Prag i morgon och fira vår ettårsdag :) Fick ett stort paket av honom när jag kom dit och fattade ingenting, han sa att det var en ettårspresent/julklapp. Kunde inte komma på någonting alls som det kunde vara och inte förrän jag öppnat kartongen och tagit ut den såg jag var det var; en sprillans ny dator! Så himla fin och bra (både datorn & Marcus ;) ), precis vad jag behövde då min andra laptop gick sönder i somras och jag bara haft min lilla skitdator sen dess. Inte optimalt för fem öre som ni kanske kan förstå när jag både har plugg och jobb med tidningen att sköta men nu blir det andra bullar ;) Så glad att jag har världens finaste pojkvän som skämmer bort mig när jag behöver det som mest <3

20131129-122316.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *