Julmys!

Nu har jag slagit på stort och skaffat julgran, haha! Kunde verkligen inte hålla mig, är ju så mysigt med julpynt, ljus och doften av gran. Känns relativt julpyntat här hemma nu, dock vill jag fixa lite mer men det får duga för stunden. Julstjärnan sitter på sin plats i fönstret, fönsterbrädan är fylld med julprylar, granen står och ser fin ut och ljusbrickan på bordet har även den fått sig en touch av julen.

IMG_5679IMG_5681IMG_5682IMG_5683IMG_5675IMG_5684Precis när jag skulle tända ljusen på brickan såg jag att min fina väns farfar gått bort idag. Med tårar i ögonen tände jag ljusen för er och din farfar som lämnat er. Jag tänker på er och vet hur fruktansvärt hemskt det är att mista en familjemedlem <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *