Fredagsmys!

Ikväll är jag för en gångs skull själv hemma i Örebro, inte vanligt när det är helg kan jag lova ;) Var och tränade idag vilket känns riktigt bra, var över två veckor sedan sist tyvärr, men har varit så förkyld och slutkörd så jag har verkligen inte varit i form för det. Hoppas jag håller mig frisk nu så jag kan träna den sista månaden innan det är dags för Thailand igen! ;)

Well well, nu njuter jag i alla fall av ledigheten och bara är. Sitter skönt nersjunken i min härliga soffa och har ätit gott (fläskytterfilé, broccoli, sallad & vitlökssås), lyssnat på julmusik och tittat på Gossip Girl (ja, jag är lite smått beroende, har sett 2 säsonger på 2 veckor.. dvs. 43 avsnitt á 40 minuter, hehe…). Just nu kikar jag på IDOL och jag hoppas verkligen att Kevin åker ut idag, förstår inte vad han gör kvar, så dålig, usch!

Hoppas ni har en fin fredagskväll!

20131122-202231.jpg

20131122-202256.jpg
Ja, det är okej att julpynta nu ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *