Tentadags!

Godmorgon på er! Hoppas att ni är piggare än vad jag är efter knappt 5 timmars sömn. Hade så himla svårt att somna i natt, jag som vill vara pigg och utvilad till kvällen då det är dags för Winnerbäck i Malmö! Men men, det löser sig alltid. Har jag tur så lyckas jag sova en stund på den 4 timmars långa tågresan dit :) Mer om Winnerbäck och helgen senare, nu är jag nämligen på väg till universitetet för en tenta i PR-begrepp. Har verkligen ingen aning om vad som kommer med på tentan eller om jag har pluggat på rätt saker så det känns lite så där… Men det brukar alltid lösa sig, bara hoppas på det bästa! Vi hörs igen senare, kram på er!

20131031-075309.jpg

20131031-075357.jpg
En trött Emelie och tråkväder, skönt att det inte regnar i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *