Nattugglan.

Idag borde jag ha pluggat som en tok inför torsdagens tenta och nu borde jag sova och ladda inför morgondagen. Vad har jag då gjort idag? Jag sov till strax före 11. Åt frukost framför tv:n där jag fastnade några timmar till. Dammsög, duschade, fastnade framför massa bloggar, åt middag, tittade på tv i några för många timmar och… klickade mig sedan in på HanaPee’s blogg och BAAM så tog jag igen 1,5 månads blogginlägg som jag missat. Och nu är klockan över 1 och jag kan inte sluta förundras över hur jävulskt bra hon skriver om feminism och genus, samtidigt som hon har världens bästa humor. Blev typ kär och fick precis en liten girl crush tror jag. Älskar när man har förmågan att kunna kombinera allvar med humor, och om det är nåt Persson kan så är det väl det va’? ;)

….sen att vi båda är proffs på dubbelhaksbilder är bara ytterligare ett plus i kanten :D

Nåja. Daga att sova och kanske vakna upp lite klokare i morgon. Har tänkt att jag ska blogga om massa saker hela dagen men har liksom varit alldeles för tom på ord för det idag. Sen råkar jag visst klicka mig in här nu ändå men det är en annan historia, får ju bara ner massa blaj ändå ;)

Well well, livet va?! Roligt vilka spratt det kan spela en.

Nej ni, nu är det nattinatti. Sov så gott och tänk på helgens Emelie om ni känner er lite ensamma :)

Kände mig så fin!

20131029-012230.jpg
Eeehehehehhehe. där fick jag er allt ;) Natti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *