Excorsisten nästa!

I morgon börjar halloweenfestivalen på Kårhuset här i Örebro, ska bli riktigt roligt! Vi har köpt hem en massa saker; peruker, kläder och smink. Det sista jag var tvungen att gå på jakt efter idag var ett nattlinne. Jag ska nämligen vara Excorsisten hade jag tänkt. Jag var först på Röda korset där jag istället hittade en matta, fanns inga kläder alls där. Jag gick därför vidare till Myrorna och herregud vad stort det var där inne, helt sjukt! Det fanns dock bara ETT plagg som liknade det jag hade tänkt mig, men vilken tur jag hade att det fanns nåt överhuvudtaget! Här får ni en sneak peak på det, haha:
excorsistenVisst är det snyggt eller vad säger ni? ;) Utlovar mer bilder under eller efter helgen, där här kommer bli riktigt roligt! Två kompisar kommer hit också, Ida & Emil, och sen har vi styrt förfester både i morgon och på lördag då detta är en tvådagarsfestival. Längtar sååå mycket nu!

Vad gör ni i helgen? Blir det något halloweenfirande? Berätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *