Frukost & gårdagen

Vaknade redan 9.30 trots att vi inte somnade förrän runt 2.30-tiden i natt. Låg kvar 1,5 h innan jag gav upp och hoppade in i duschen. Marcus låg kvar som en klubbad säl och visade inga tecken på att han skulle vakna och gå upp, så jag fixade ordning en god frukost innan jag väckte honom en timme senare. Och jag diskade all disk från gårdagen dessutom, pluspoäng big time ;)

Igår var jag sjukt trött och sänkt hela dagen, men plötslig vid 22-tiden vände det och jag mådde plötsligt bra igen. Vi dukade då upp ost & kex och drack lite rödvin till det. Tittade även på en film som gick på tv som var bättre än väntat! Kvalitetstid när den är som bäst!

Idag hade vi tänkt att vi skulle åka till Valbo köpcenter och köpa nya knivar, men då bilen var upptagen sköt vi upp det till morgondagen. Blir nog bara en slappardag framför tv:n, känns skönt det med!

20131019-143335.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *